Angèle

angele rode jas 20%

Ik ben Angèle Evers (1959) en ik werk als therapeut,  SoulCollage ®facilitator, aura reader en HSP-coach.

TV Utrecht heeft een kort filmpje gemaakt van mijn praktijk; kijk het hier
Ik heb 10 jaar in de psychiatrie gewerkt als dramatherapeut en sociotherapeut.
Daarna werkte ik 5 jaar op de afdeling eetstoornissen van een RIAGG en aansluitend 7 jaar als communicatietrainer Persoonlijke Effectiviteit in het bedrijfsleven.
Sinds 7 jaar werk ik als zzp-er.
Ik geef al jarenlang aurareadingen.
Ik ben gecertificeerd HSP-begeleider en SoulCollage® facilitator.

Bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en spiritualiteit klinken me als muziek in de oren, daar ben ik dan ook voortdurend mee bezig.

LIEFDE is een grote drijfveer voor mij en als iéts in mijn leven mij intens gelukkig en diep verdrietig heeft gemaakt, dan is het mijn liefdesleven. Na een overweldigende relatie ben ik grondig gaan onderzoeken waarom het maar niet wilde lukken om voor lange tijd gelukkig in een relatie te zijn. Ik kwam tot het inzicht dat ik hooggevoelig èn relatieverslaafd was. Ik heb geleerd dat de basis voor een liefdevolle en gelijkwaardige relatie een positief zelfbeeld is, en dat de mate waarin ik van mezelf kan houden de mate van liefde bepaalt die ik kan ontvangen; cliché’s zijn soms heel erg waar!  Sinds een paar jaar heb ik een liefdevolle relatie die een mooie balans heeft tussen autonomie en verbondenheid. Dat wens ik ook voor jou !

Hoogsensitief
Lange tijd heb ik mijn hoogsensitiviteit, waarvan ik ergens altijd wel wist dat ik die had, genegeerd. Ik wilde niet in een hokje gestopt worden en gewoon “normaal” zijn en doen. Mijn gevoeligheid vond ik lastig, ik pantserde mezelf en liep op mijn tenen zodat ik aan alle eisen en verwachtingen kon voldoen.Ten koste van mezelf….
Pas na een tweede flinke burnout en grondig zelfonderzoek heb ik kunnen (h)erkennen dat ik (samen met nog 20% van de mensen) hooggevoelig ben en ben ik mijn leven en werk anders gaan inrichten. Ook ben ik de mooie kanten ervan steeds meer gaan waarderen en inzetten.

Rust en ruimte zijn mijn ademruimte, 
Spiritualiteit en creativiteit mijn voedingsstoffen, 
Liefhebben in vrijheid en verbinding mijn vreugde,
Zinvol werk dat echt bij me past de beloning.

6 gedachten over “Angèle

 1. Heerlijke dag gehad met vriendinnen eerst een aura-reading en naar aanleiding daarvan soulcollage kaarten gemaakt. Prachtig om te zien dat dit zoveel inzicht kan brengen. Het was een bijzondere dag en een aanrader. Dankjewel Angèle.

 2. Bij Angele een dagdeel gewerkt met de soulcards en even lekker van me af kunnen praten. Het heeft me belangrijke inzichten gegeven m.b.t. verbinden en wat maakt dat ik nog niet klaar was om te verbinden. blij mee

  • Sorry Maya maar het is helemaal volgeboekt.
   Zal ik je bij een volgende workshop een seintje geven?

   Hartelijke groet
   Angele

 3. Enige weken geleden een ViP dag gedaan bij Angele. Het was een bijzondere ervaring. Ik heb op deze dag weer veel inzichten gekregen en mooie tips van Angele hoe ik mijzelf nog verder kan ontwikkelen. Daarnaast vond ik haar een prachtig mooi en oprecht mens waarbij ik mij heel erg op mijn gemak voelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *