Aurareading

Wie ben ik echt?

Je aura is de uitstraling van je lichaam en je geest.

Alles wat je denkt en voelt straal je uit, in alle kleuren van de regenboog.
Ik neem deze energie op verschillende manieren intuïtief waar en geef er een duiding aan.

Een aurareading geeft inzicht in jezelf en in je situatie en ordent de hoofd- en bijzaken in je leven.Het gaat over wie jij echt bent en wat je van daaruit werkelijk wilt.Een aurareading vertelt waar je jezelf nog afremt, waardoor je nog niet jezelf kan zijn, en waar je dat al wel bent.

Zonder oordeel over of iets goed of slecht is, geeft een aurareading je inzicht en bevestiging over waarom je dingen doet zoals je ze doet. Het laat zien hoe allerlei situaties met elkaar verbonden zijn en daardoor invloed op elkaar hebben.
Een aurareading stimuleert je om nieuwe stappen te ondernemen.

De engelen en gidsen waarmee ik in contact sta, zijn aanwezig bij de reading.
Ze helpen bij het geven van een goddelijke healing en deblokkade. Dit heb ik geleerd bij Marjolijn Bonthuis, schrijfster van o.a. het boek “Op consult bij onze hemelse gidsen”.

Ik heb de vier-jarige opleiding intuïtieve ontwikkeling, aurareading, aurareading en lightworker gevolgd bij Mens en Intuïtie in Amersfoort.

De informatie uit deze reading kan ik later, als je dat wilt, verwerken in een mooi verhalend schilderij waardoor het op nog dieper niveau kan doorwerken. Ook is het mogelijk een vervolg te geven aan de reading door middel van coachingsgesprekken

Een aurareading kan ook onderdeel zijn van een telefonisch consult; hier leg ik uit wat ik voor je kan doen in zo’n telefonische consult.

Bel voor een afspraak: 06-3719 8625 of mail me: angele.evers@gmail.com

Een gedachte over “Aurareading

  1. Erg leuk om te doen! Voor mij was het een waardevolle reading.
    Angele is een prettig mens, die mij heeft geholpen wat meer van mezelf te begrijpen en mij heeft overtuigd dat er zoveel meer mogelijk is, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *