Boek

GOUD WEVEN VAN OUD IJZER 
Een autobiografische roman over een heftige liefde
vistaprint kaft

‘..Als Angèle vijftig is, vinden er ingrijpende gebeurtenissen in haar leven plaats. Ze neemt ontslag en start haar eigen bedrijf als therapeut en coach, haar geliefde verlaat haar en kort daarna overlijdt haar broer. Dan ontmoet ze Hans, haar soulmate. Zielsgelukkig laat ze alles voor hem los. Het loopt echter op dramatische wijze fout.
Hierna drinkt en blowt ze veel te veel. Om te herstellen gaat ze naar een ontwenningskliniek in Zuid-Afrika en naar een pastoraal bezinningscentrum. Uit het verdriet en lijden creëert ze een stabiele en wijzere vrouw: Goud weven van oud ijzer.
Angèle (h)erkent dat ze hoogsensitief en verslavingsgevoelig is en dat ze last heeft van verlatingsangst. Ze leert zichzelf te accepteren zoals ze is en vindt rust.’
Als bijlage is er achtergrondinformatie en oefenmateriaal voor hoogsensitieven opgenomen.

INTERVIEW
Luister hier naar een interview over het boek met me (Radio Omroep Brabant, 7 maart 2016):  MP3 Angele Evers

RECENSIES
Mooi verhaal, waarin de schrijfster haar kwetsbaarheid, tekortkomingen en verlangens op een meeslepende manier aan de lezer heeft durven tonen. Een prettig leesbaar autobiografisch verhaal, geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar zichzelf en betekenis in hun leven.”
NBD Biblion

“Ik heb het prachtige boek van Angèle uit. Ik heb genoten van het begin tot het einde. Een aanrader voor iedereen als je nog een cadeau zoekt voor iemand, het boek Goud weven van oud ijzer is echt de moeite waard.”
Petra Strijbos uit Weert

“Ik heb het al uit na twee dagen. Toen ik op  2/3e  was vond ik dat wel jammer, maar ik kon niet meer stoppen!! Gaaf boek!”
Anja van der Meeren uit Breda

“Het boek leest lekker en is schaamteloos eerlijk. Luchtig en verdiepend tegelijk.”
Monique Rikkert de Koe uit Breda.

Lees hier alle recensies

Benieuwd? Lees hier een voorproefje

VERKOOP INFORMATIE
Droomvallei Uitgeverij, Breda
Softcover; 302 pagina’s, zwart-wit geïllustreerd
ISBN 9789491886331

Verkoopprijs €14,95 (met een mooie boekenlegger)
Te koop via www.prachtboeken.nl en www.bol.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *