Welk type ben jij?

Welk type ben jij volgens Jung?

Jouw unieke kwaliteiten en potenties helder in beeld

In de JTI© onderzoek ik wat jouw aangeboren voorkeuren in gedrag zijn op vier verschillende dimensies. Soms hebben mensen zich in de loop van hun leven teveel aangepast aan de wensen van hun omgeving. Het is belangrijk om je voorkeuren te kennen omdat je daarin het meest krachtig en authentiek bent.

Na aanmelding krijg je een vragenlijst toegestuurd, die je invult.
Het resultaat, de typebepaling, krijg je te horen nadat we samen een gesprek hebben gehad waarin je meer uitleg krijgt en waarin we samen een inschatting maken van je voorkeuren. Deze vergelijken we daarna samen met de uitkomst van de vragenlijst. 

Mensen herkennen zich enorm in deze beschrijving; ‘het lijkt wel alsof ik hier zelf beschreven word’  is een veelgehoorde uitspraak. De typering brengt jouw unieke kwaliteiten, valkuilen en potenties helder in beeld en dat geeft energie. Ook geeft het inzicht in je relatie-dynamiek met anderen en helpt het bij het maken van een beroepskeuze. 

Na afloop krijg je een uitgebreide beschrijving van de 16 verschillende type’s mee.

De JTI is gestoeld op het werk van C.Jung en wordt nog steeds getest, uitgebreid en vernieuwd. Ook bedrijven maken vaak gebruik van deze persoonlijkheidsindicator voor hun team of voor coaching (ook bekend als de MBTI ). Ik heb hiervoor een accreditatie.

Bel voor een afspraak: 06-3719 8625