Telefonisch consult

logo dubbel met streepHeb je behoefte aan inzicht met betrekking tot thema’s of vraagstukken waar je tegen aan loopt? Dan kun je me ook bellen. Vaak kunnen we nog bellen op dezelfde dag, ook in het weekeinde of ’s avonds. Je belt me dan terug op een afgesproken tijdstip. 

Hier leg ik uit wat ik kan doen voor je.

Van tevoren stem ik me intuïtief met hulp van mijn gidsen op je af. 

06 – 3719 8625

 

3 gedachten over “Telefonisch consult

  1. Wat was het fijn toen ik op mijn werk vastliep en de emoties daarvan hoog bleven opspelen, dat ik op dat moment vrijwel direct een telefonische aurareading kon doen met Angele. De antwoorden gaven veel verheldering over waardoor ik zo’n burnout gevoel kreeg. De energie die het kostte om niet te kunnen settelen in het werk visualiseerde ze mooi dat ik het wel serieus moest nemen om daar wat aan te gaan doen. Daarna hielp het gesprek heel goed om inzicht te krijgen in waar de oorzaak zat en op welke wijze ik concrete stappen kon maken om het te veranderen. De sterke emoties waren na het gesprek ook meteen weg, terwijl ik daarvoor om alles kon huilen.
    Voor de vakantie had ik een tweede telefonische aurareading gedaan. Het was al mooi om vanuit de visualisatie te horen dat er verbetering was. Om tijdens de vakantie meer energie te hebben, had Angele een healing gedaan met de engelen wat op een hele mooie wijze de vroegere overtuiging wegnam dat ik liefde moest verdienen. Echt heel bijzonder en mooi was dat! Verrassend wat er kan gebeuren in zo’n telefonisch consult van een uur!

  2. Onlangs heb ik een consult gehad bij Angèle, om meer duidelijkheid te kunnen brengen in mijn gevoelens t.o.v. mannen en vrouwen, en in het algemeen op het gebied van liefde en sexualiteit. Er ontstond een spontane dialoog over beelden die bij Angèle opkwamen, terwijl zij zich op mij afstemde. Dit tweegesprek leverde verrassend heldere inzichten bij mij op.
    Angèle stimuleerde mij, om nu ook concrete stappen te maken en deze inzichten in daden om te zetten. Dat heb ik gedaan, en ik ervoer, hoeveel makkelijker en productiever het is om op dit gebied te hándelen, dan om te piekeren en te aarzelen. Angèle wist mij precies dát zetje te geven, dat ik nodig had om in beweging te komen. Het heeft me meer zelfvertrouwen en innerlijke rust opgeleverd.
    Daarom kan ik nu zeggen: Dank je wel, Angèle!

  3. Ik kan je een telefonische consult met Angèle alleen maar aanraden. Tijdens een aurareading kon zij heel exact visualiseren hoe mijn huidige levenskoers/ mijn openheid tot het leven eruit ziet en waarvoor ik open dien te staan. Ze zag heel goed mijn talenten en valkuilen. Ze bevestigt en kijkt objectief naar wie je bent en voelt waarmee je worstelt. Ik ben blij haar steun te mogen ontvangen, want ze heeft een gave om zaken die binnen in jezelf leven naar boven te brengen en kadert dit op een duidelijke manier, zodanig je hiermee iets in je leven mee kan doen. Bedankt Angèle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *