Vriendinnen-workshop

Collageschilderijen met en voor je vriendinnen maken: ‘dit beeld hebben wij nu van jou’

wshop1

Mooi hè, er is veel in te zien en ontdekken als je goed kijkt … Wil je zelf ook zoiets maken en krijgen?  Een collageschilderij bestaat uit een verzameling afbeeldingen die uitdrukken hoe jij door anderen     ( je vriendinnen, zussen, buren of je collega’s) gezien wordt.

Maar hoe werkt het dan? Na en paar opwarmende voorbereidingsoefeningen splitsen jullie je op in tweeën; in aparte kamers maakt elk groepje samen een collageschilderij voor ieder van je vriendinnen in het andere groepje; en andersom natuurlijk ook; prachtig wordt het.

‘… Ja maar … ik ben niet creatief!’ Geen probleem, artistieke talenten zijn niet nodig, iedereen kan het en als je wilt dan help ik jullie. Ik, Angèle Evers, ben een ervaren coach, kunstenaar en natuurlijk SoulCollage® facilitator en ook best aardig, dus dat komt helemaal goed.

Wat krijg je voor je feestje? Alle benodigde materialen en heel veel plaatjes liggen klaar. Je werkt in mijn passend sfeervolle huiskamer en ik zorg voor koffie, thee, drankjes en allerlei gezond lekkers. En vergeet mijn begeleiding niet, die krijg je er ook bij.

Na afloop moet iedereen raden welk schilderij jouw karakter, jouw eigen-aardigheden, jouw geschiedenis etc. weergeeft. De makers geven uitleg als je dat wilt. Het is erg leuk en ook wel een beetje spannend om te doen; ‘kan ik het wel’… , ‘wat gaan ze over me zeggen… , ‘als ik het maar mooi vind’…

Ik kan je geruststellen: je kunt het, het valt heus mee wat ze over je vinden, de schilderijen worden prachtig én je hebt er iets aan: Nieuwe inzichten, een middagje verbinding, gezelligheid en diepgang, die, als kers op de taart, ook nog een blijvend kunstwerk oplevert over YOU!

wshop2

Een gedachte over “Vriendinnen-workshop

 1. Beste,
  Deze workshop willen we graag doen.
  Samen met twee vriendinnen
  Zou het 17-11 kunnen?
  In afwachting van uw reactie verblijf ik,
  Warme groet Ursula Buijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *