Sister workshop

Wil je samen met je vriendinnen of (schoon)zusjes eens iets heel anders doen?  Dat kan in een ‘sister workshop’.

 • Voor een grotere groep, van 6 tot 10  vrouwen, is de workshop ‘Collageschilderijen maken en krijgen‘ het meest geschikt.
 • Ben je met minder vrouwen (2 – 5), dan is de ‘Zielslezing‘ meer geschikt. De zielsworkshop gaat dieper dan de collageschilderijen, maar verbindend, verdiepend en gezellig zijn ze allebei!

Collage-schilderijen maken en krijgen: ‘dit beeld hebben wij nu van jou’
wshop1

Mooi hè? Er is veel in te zien en te ontdekken als je goed kijkt … Wil je zelf ook zoiets maken en krijgen? Een collageschilderij bestaat uit een verzameling afbeeldingen die uitdrukt hoe jij door andere worskhop deelnemers gezien wordt.

Hoe werkt dat?
Na en paar opwarmende voorbereidingsoefeningen splitsen jullie je op in twee groepjes; in aparte kamers maakt elk groepje samen een collageschilderij voor ieder van je vriendinnen in het andere groepje; en andersom natuurlijk ook.

Prachtig wordt het!
Artistieke talenten zijn niet nodig, iedereen kan het en als je wilt, dan help ik je.
Alle benodigde materialen en heel veel plaatjes liggen klaar. Je werkt in mijn sfeervolle huiskamer en ik zorg voor koffie, thee, drankjes en allerlei gezond lekkers.
Na afloop moet iedereen raden welk schilderij jouw karakter, jouw eigen-aardigheden, jouw geschiedenis, etc. weergeeft. De maakster geeft uitleg, als je dat wilt.

Het is erg leuk en ook wel een beetje spannend om te doen; ‘kan ik het wel’… , ‘wat gaan ze over me zeggen… , ‘als ik het maar mooi vind’…
Ik kan je geruststellen: je kunt het, het valt heus mee wat ze over je vinden, de schilderijen worden prachtig èn je hebt er iets aan: nieuwe inzichten, een middagje verbinding, gezelligheid en diepgang, die, als kers op de taart, ook nog een blijvend kunstwerk oplevert over JOU!
De kosten zijn € 250,- voor de workshop inclusief alle materialen en versnaperingen.

Zielslezing workshop
11.00-12.30: Om beurten krijgen jullie een korte en krachtige reading. Doordat de anderen horen wat er gezegd wordt, kunnen ze je hier later aan herinneren of je er scherp op houden.
12.30-13.00 : Jullie gaan een SoulCollage® kaart maken. Dit is een mooie aanvulling op de reading en jullie nemen de kaarten mee naar huis, als een blijvende reminder.
13.00-13.40: We eten de lunch de ik ondertussen gemaakt heb (ik houd rekening met jullie dieetwensen).
13.40- 15.00: De SoulCollage® kaarten worden door jullie in drietallen gelezen. Eventueel maak je nog een tweede of derde kaart. Dit kan n.a.v een vraag die je hebt, of meer “algemeen”.
15.00-16.00: Afsluitend trekken jullie een ‘engelenkaart’, ter ondersteuning.
De tijdsindeling is globaal en we gaan er soepel mee om.
De kosten zijn € 80 per persoon incl. lunch en kaarten.

soulcollage

Een gedachte over “Sister workshop

 1. Beste,
  Deze workshop willen we graag doen.
  Samen met twee vriendinnen
  Zou het 17-11 kunnen?
  In afwachting van uw reactie verblijf ik,
  Warme groet Ursula Buijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *