SoulCollage®

SoulCollage® ‘vensters van je ziel’
soulc picture
SoulCollage® zijn door jezelf gemaakte kunstkaarten waarop een verzameling intuïtief gekozen afbeeldingen staan. Het is een combinatie van creativiteit, psychologie en spiritualiteit.

Het maken van een kaart is erg leuk om te doen, het gaat best snel en je hoeft er geen speciale vaardigheden voor te hebben. De eindresultaten zijn vaak erg mooi, ook al is dat niet het doel.

Na afloop ga je op een gestructureerde manier ‘in gesprek’ met je kaart. De antwoorden die je krijgt zijn vaak verrassend diepzinnig en treffend. Het is een prachtige en effectieve manier om tot zelfverwerkelijking te komen. Je kunt algemene kaarten maken of kaarten op een bepaald thema of een bepaalde vraag.

Na afloop neem je jouw kaarten mee naar huis. Je kunt een hele verzameling maken (ook thuis). Als je er verder mee wilt gaan, kun je ze gaan onderverdelen in groepen. Zie het als een tv-serie die je per aflevering kunt bekijken maar om het totaalbeeld en de onderlinge verbanden goed te kunnen begrijpen, moet je het in zijn geheel zien.

Je kunt je kaarten gebruiken om helderheid te krijgen over bepaalde thema’s. Je kunt er uitgebreide readingen mee doen, of je trekt elke dag één kaart. Dit heeft echt een meerwaarde boven andere bestaande kaartspellen zoals tarot- of engelenkaarten; jouw SoulCollage®  komen immers voort uit je eigen grote wijsheid!

Ontstaan
De SoulCollage® methodiek is in de jaren 80 ontwikkeld door de Amerikaanse psychologe Seena  Frost. Ze verenigde daarin haar voorliefde voor psychologie, spiritualiteit en creativiteit.  Ik heb de opleiding tot SoulCollage® facilitator gevolgd.

Kosten
Ik gun het iedereen om kennis te maken met deze bijzondere methode. Daarom heb ik de prijs bewust laag gehouden: €25,- voor een workshop van 3 uur, inclusief materialen.

Datums

Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand is er een workshop in Breda van 14.00-17.00 uur, op 29 september – 27 oktober – 24 november – 29 december.
SPECIAL: 14 oktober; Dagworkshop Geluk in de liefde & Soulcollage in Zuiderlicht Breda!! Voor meer info, zie hier
* Utrecht:iedere eerste vrijdagmiddag van de maand is er een workshop in Utrecht van 14.00-17.00 uur, op 1 september (gaat door) –  3 november – 1 december.

De groepen bestaan uit maximaal 6 personen en het gaat al door bij 2 deelnemers! Wel wil ik je vragen om bij afzegging tijdig een mailtje te sturen; ik reken op je komst en zonder tijdige afzegging breng ik de kosten in rekening.

Huiskamergroepjes
Heb je een groepje van minimaal 4 personen en voldoende ruimte? Dan kan ik ook naar jullie toekomen op een middag of avond. Een leuk idee voor een verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeestje, reünie of familiebijeenkomst.

Teambuilding
Ook voor een teambijeenkomst is dit een bijzondere invulling. Je leert elkaar beter kennen op een zeer veilige en leuke manier. Het schept verbinding en geeft nieuwe inzichten. De prijs van een teammiddag is €330, -. Voor maatschappelijke en sociale instellingen kan een lager bedrag afgesproken worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *